Slider1 Slider2 Slider3

Slider1

Slider2

Slider3

30e G-Sportweekend Amarant

17, 18 en 19 mei 2024

Ambassadeurs G-voetbalweekend

Voor het eerst in de geschiedenis van het G-voetbalweekend zijn er ambassadeurs aangesteld. Deze personen zijn benaderd door de organisatie en leggen hieronder uit waarom ze dit ambassadeurschap positief hebben opgepakt.

Wesley

Waarom ik volmondig met JA heb geantwoord, toen mij gevraagd werd om ambassadeur van het G-voetbalweekend te worden?

Omdat ik volop geniet als ik zie hoe mensen met een beperking helemaal opgaan in het voetbal en als groep er zoveel plezier aan beleven.
De opzet die de Gemeente Tilburg dit jaar biedt voor het evenement G -Voetbalweekend is alleen al een spektakel. Het publiek wordt uitgerust met sjaals, toeters/bellen en zorgen als supporters voor een echte voetbal sfeer.

Om op te mogen treden tijdens het evenement is echt fantastisch! Je ziet alleen maar vrolijke en blije gezichten!

Dit alles geeft mij het gevoel dat ik absoluut geen NEE kon zeggen toen ik werd gevraagd als ambassadeur voor dit prachtige evenement. Ik zal me dan ook voor 100% inzetten dat het G-voetbalweekend voor alle deelnemers een onvergetelijk evenement gaat worden!

Heel veel liefs Wesley

(Foto: Woods Fotografie)

7_wesley.jpg

Michael Humblé

Beste vrienden,

Ik ben erg trots dat ik gevraagd ben om ambassadeur te worden van het G-voetbalweekend. Elk jaar kijk ik weer naar dit weekend uit. Het is het mooiste optreden van het jaar voor mij. Drie dagen lang mag ik optreden. De G-vrienden zwaaien, dansen en zingen gezellig mee. Voor hen is het ook een groot feest. Het is een geweldig evenement met veel vrijwilligers die er ieder jaar weer wat moois van maken. Ook dit jaar zal het weer een spektakel worden. Ik heb er in ieder geval weer veel zin in en ga er 200% tegenaan! Ik ben erg trots dat ik ambassadeur ben van dit geweldige evenement.

Iedereen alvast heel veel succes!

Veel liefs van,

Michael Humblé

 

8_humble.jpg