Slider1 Slider2 Slider3

Slider1

Slider2

Slider3

Fun Experts Open NK Mascotte 2019

zaterdag 8 juni

Fun Experts Open NK Mascotte 2019

Hieronder vindt u alle deelnemende mascottes van het Fun Experts Open NK 2018. 

Wij hopen alle mascottes weer terug te zien in 2019.
Wie zal er komend jaar met de prijs voor ' Beste Mascotte van Nederland' vandoor gaan? Hopelijk zien we u op zaterdag 8 juni 2019.

95_winnaar_2016_smiley.jpg

Benny Bollo

163_bennie.jpg
De mascotte van Maas en Waal. Altijd in voor een feestje met veel confetti.

Amigo

156_amigo.png

AMIGO is de mascotte van voetbalclub SV Reeshof uit Tilburg.

Amigo is een echte vriend voor alle kinderen en staat voor wilskracht en vriendschap. Deze panter kan met iedereen overweg en willen alle kinderen graag gelukkig en blij zien. Hij is bij SV Reeshof niet meer weg te denken maar Amigo wil ook graag ergens anders een kijkje nemen. Amigo heeft heel veel zin in het G-voetbalweekend!

Kat

126_nieuwe_mascottes.png

Kat

Dit is de nieuwe de aanwinst van het G-voetbalweekend team. Ze is verheugd dat ze mee kan doen aan het evenement en kan niet wachten. Maar dat is niet enigste wat spannend is. Ook krijg ze dan haar naam te horen.  Ze hoopt dat iedereen hieraan mee denkt zodat wel een mooie naam krijgt. 

Muis

Muis is de andere nieuwe aanwinst van het G-voetbalweekend team. Ze zijn samen bij het G-voetbalweekend team gekomen en vinden het erg spannend maar ze hebben er wel heel erg zin in. 

Tippy

106_tippy_voor_fotokaart_1.jpg

Tippy is de mascotte van het G-voetbalweekend.

Samen met zijn vriend de Oranje Leeuw zijn ze ieder G-voetbalweekend van de partij. Elk jaar is Tippy erg blij dat hij samen met alle andere mascottes deel kan nemen aan het G-voetbalweekend. Want daar is Tippy erg trots op.

Woutje

excelsior-gvvv-251011-024.jpg

Woutje is de mascotte van Excelsior

Tjeuke

20180212_tjeukefist_fotografie-jules-van-iperen_183-630x420.jpg

Tjeuke is de mascotte van Carnavalsvereniging Tilburg

Hallo allemaal,

Mijn naam is Tjeuke en ben 11 jaar. Mijn vader en moeder zijn lid van een carnavalsvereniging in het mooie Kruikenstad. Ik ben zelf geen lid van een carnavalsvereniging want ik moet dat allemaal nog een beetje ontdekken. Ik vier carnaval nu nog op mijn eigen manier met groen-oranje sjaal en met mijn vrienden! Misschien ken je me ook wel uit de videoclip 'Dansen in Kruikenstad' of van mijn eigen carnavalsfeest; het Tjeukefist! Je komt me tijdens het carnavalsseizoen overal tegen maar speciaal voor het Fun Experts Open NK Mascotte kom ik een extra polonaise lopen en dansen! 

Alaaf!,

Okke

okke-23.jpg

Okke is de mascotte van Optisport

Wus is de mascotte van Optisport

wus.jpg

Zed is de mascotte van Optisport

zed.jpg

PLUTZKE

107_plutzke.jpg

De mascotte van PLUS LUTZ.

Je kunt hem regelmatig vinden op de Heyhoef in Tilburg Reeshof. Hij is op 14 maart 2014 geboren uit een kool in de supermarkt en vindt het helemaal te gek om mee te mogen helpen in de winkel. Wat Pluzke nog meer leuk vind is koken vooral toetjes en andere lekkere zoeten dingen. Recepten van plutzke kun je vinden op www.plutzke.nl

De Oranje Leeuw

108_oranje_leeuw_g_voetbalweekend.jpg

De Oranje Leeuw is de mascotte van het G-voetbalweekend.

De Oranje Leeuw en zijn vriendje Tippy zijn de twee mascottes van het G-voetbalweekend. De Oranje leeuw en Tippy zijn ook erg blij dat er 2 nieuwe mascottes bij komen.

Kingo

111_kingo_algemeen_600.jpg

Kingo is de mascotte van Willem II.

Kingo houdt van voetbal kijken en kinderen vermaken. Zijn lievelingskleuren zijn rood, wit en blauw. Natuurlijk zijn dit zijn lievelingskleuren, omdat dit de kleuren van Willem II zijn. Kingo woont in het Willem II stadion en daar heeft het erg naar zijn zin.

Bozzie

112_bozzie_fc_den_bosch.png

Bozzie is de mascotte van FC Den Bosch.

Ook Bozzie houdt zoals elke voetbal mascotte van voetbal kijken. Bozzie doet ook soms met de spelers een potje voetballen en dat vindt hij erg leuk. Zijn lievelingskleur is blauw, de kleur van FC Den Bosch. Hij zou ook willen dat hij een blauwe draak was ipv een groene. Maar daarom doet Bozzie ook altijd zijn FC Den Bosch shirtje aan.

Haribo

109_haribo.jpg

De Mascotte van Haribo.

Haribo houdt vanzelfsprekend van snoepjes ! Waar hij ook heen gaat, hij gaat nooit ver weg van huis zonder snoep dus ook bij het G-voetbalweekend komt Haribo niet zonder snoep. Haribo is ook erg lief dus dat wil hij vast wel met de gasten delen!

Hoeffie

135_hoeffie.jpg

Hoeffie is de mascotte van w.v. Heyhoef.

Hoeffie vindt het leuk om mensen te ontmoeten en daarom vind je Hoeffie regelmatig op het winkelcentrum in de Reeshof. Wanneer er iets georganiseerd wordt op de Heyhoef is Hoeffie er ook altijd bij want hij houdt wel van een feestje!.

Dirkje

113_dkf3.jpg

De mascotte van het Dirk Kuyt Foundation.

De enige echte mascotte van de Dirk Kuyt Foundation, houd van elke vorm van sport.

Rikcy

116_rikcy.jpg

Rikcy is de mascotte van RKC Waalwijk.

Rikcy mist geen thuiswedstrijd van zijn voetbalteam en staat elke keer aan de zijlijn mee te juichen. Rikcy is al meer dan 12 jaar de trouwe Mascotte van RKC Waalwijk en kent daarom ook heel erg veel mensen. Zijn armen worden soms moe van het zwaaien maar hij vindt het zo leuk. Hij is blij dat hij de mascotte van zijn lievelingsteam mag zijn.

Lenny de Vos

119_lenny_de_vos.jpg

Lenny de Vos is de mascotte van Team4Animation.

Lenny is een kleine vos uit Vlakland. In Vlakland woonde hij in een héél groot bos tussen de bergen met allemaal kleine riviertjes. Hij vond het erg fijn om lekker vrij te spelen in de natuur! Lenny heeft veel vriendjes uit Vlakland maar ook in Europa! Hij spreek ze veel via facebook, twitter en zijn eigen site Lennyclub.nl.

In de vakanties ziet Lenny zijn vriendjes in Nederland en Frankrijk altijd, hij telt dan ook alle dagen af wanneer het weer vakantie is en hij iedereen weer ziet. Als het dan eindelijk weer vakantie is en hij weer naar de camping gaat is hij altijd reuze blij iedereen weer te zien!

Hij is altijd zo nieuwsgierig dat hij het liefst van iedereen op de camping wil weten wat hij of zij beleefd heeft. Lenny vindt het prachtig om te horen over nieuwe avonturen, leuke weetjes of gekke belevenissen. Om alle verhalen te onthouden, neemt Lenny altijd zijn eigen verhalentas mee! Omdat hij nooit alle verhalen tegelijk kan onthouden en ze later aan z’n vriendjes in Vlakland wil vertellen, verzamelt hij ze allemaal in zijn verhalentas!

Orange Donkey

130_orange_donkey.jpg

Orange Donkey is de mascotte van Orange planet.

Orange Donkey houdt van voetballen en lekker gek doen. Hij vindt het leuk om kinderen blij te maken en wil graag de beste mascotte van Nederland worden.

Binkie

binkie-piraat.jpg

Binkie is een van de mascottes van BEM Entertainment

Pannie

139_pannie.jpg

Pannie is de mascotte van De Rooi Pannen.

Hij is een allemansvriend en houdt van reizen. Soms gaat hij ook met de leerlingen mee op schoolreisje en dat vind hij geweldig. Maar ook al hoeft hij voor dit niet heel ver te reizen. Hij vindt het toch erg leuk om zoveel mogelijk plekken in de wereld te zien dus laten we beginnen bij alle plekken in Tilburg.

Energy4all

141_energy4all.jpg

Energie (kootje en kaatje koala) zijn de mascottes van Energie 4 ALL.

Ik ben 10 jaar en kom uit Druten en ben een koala. Ben vaak moe maar ik probeer kinderen blij te maken en plezier in de leven te geven. Ik maak kinderen gelukkig, maar ben ook wel een beetje ondeugend. Ook haal ik veel grapjes uit.

Paashaas

pluis-de-paashaas.jpg

Paashaas is een van de mascottes van BEM Entertainment

Bucky

131_bucky.jpg

Bucky is sinds 2011 de mascotte van Destil Trappers.

Hij is bij alle thuis wedstrijden van het team aanwezig op het ijs en op de tribunes.  Hij is hiervoor speciaal uit Canada verhuisd. Hij is niet voor niks een goede toeschouwer want hij is zelf ook een fanatieke ijshockyer. Hij traint elke dag om een sterspeler te worden en ooit met de trappers mee te mogen spelen. Maar omdat hij wel de allerbeste is in sfeer maken en het super leuk vind om met iedereen op de foto gaan wilt hij graag mee doen aan het 5e Fun Experts Open NK Mascotte.

Wolfie

19399932_1427452033989684_1092026005250571019_n.jpg

Wolfie is de mascotte van Tilburg Wolves

Wisdom

wisdom-tigsports.png

Wisdom

Wisdom is een Albatros. Hij is een tikkeltje brutaal, maar in het bijzijn van kinderen toch ook de vriendelijkheid zelve. Een mascotte met een hoog aaibaarheidsgehalte. Toch altijd kan zijn ondeugende karakter opspelen. Laat je niet misleiden door zijn vriendelijke blik. Daarnaast is Wisdom een enorm zeilfan, hij reist de wereld over om de Volvo Ocean Race te kunnen volgen. Ben jij ook zo'n groot fan van de Volvo Ovean Race als Wisdom, kijk dan op www.volvooceanracedenhaag.nl

Kemphaan

wuyts.jpg
Het is de eerste keer dat ik zal deelnemen aan het NK Open Mascotte. Ik ben de Kemphaan en ben de mascotte van KVC Westerlo. Ik kijk heel erg graag voetbal en ben trots dat ik erbij zal zijn. Ik kijk er enorm naar uit om bij onze noorderburen plezier te maken als mascotte. Deze dag staat dan ook met stip aangeduid in mijn agenda! En ik zie er al een beetje boos uit, ik ben best een lieve haan hoor. Ik verwacht dat we met alle mascottes er een fijne dag van gaan maken.

Chat de kat

cht.jpg
Hallo allemaal ik ben Ch@t!
Sommige van jullie kennen mij al, sommige niet. Ik ben de huiskat van de allerleukste binnenspeeltuinen in Nederland! Namelijk Ballorig. Je vind mij door heel het land heen. Bij Ballorig kom je me wel eens tegen bij kinderfeestjes of andere leuke feestjes. Ch@t houdt van feesten! Ch@t praat niet, maar vind het wel altijd heel erg leuk bij jullie. ik ga graag met jullie op de foto, doe dansjes en vind het super om met jullie te knuffelen. Ik ben natuurlijk niet voor niks de huiskat van Ballorig!
Ik hoop jullie allemaal snel te zien!

Pootje van Ch@t!