Slider1 Slider2 Slider3

Slider1

Slider2

Slider3

Open NK Mascotte 2021

september / oktober

Fun Experts Open NK Mascotte 2019

Hieronder vindt u alle deelnemende mascottes van het Fun Experts Open NK 2019. 

Wie zal er komend jaar met de prijs voor ' Beste Mascotte van Nederland' vandoor gaan? Hopelijk zien we u op zaterdag 5 september 2020

95_winnaar_2016_smiley.jpg

Steven Pig

steven-pig.jpg

Steven pig

Steven Pig is de mascotte van Tot de Nek in de Drek en is onlangs uitgeroepen tot beste mud run van Nederland

Benny Bollo

163_bennie.jpg
De mascotte van Maas en Waal. Altijd in voor een feestje met veel confetti.

Kaatje en Kootje Koala

14.jpg

Kaatje en Kootje Koala

De gezellige mascottes van Energy4All

Sprint

knsb2.jpg
Sprint is de mascotte van KNVB

Tippy

106_tippy_voor_fotokaart_1.jpg

Tippy is de mascotte van het G-voetbalweekend.

Samen met zijn vriend de Oranje Leeuw zijn ze ieder G-voetbalweekend van de partij. Elk jaar is Tippy erg blij dat hij samen met alle andere mascottes deel kan nemen aan het G-voetbalweekend. Want daar is Tippy erg trots op.

Kat

126_nieuwe_mascottes.png

Kat

Dit is de nieuwe de aanwinst van het G-voetbalweekend team. Ze is verheugd dat ze mee kan doen aan het evenement en kan niet wachten. Maar dat is niet enigste wat spannend is. Ook krijg ze dan haar naam te horen.  Ze hoopt dat iedereen hieraan mee denkt zodat wel een mooie naam krijgt. 

Muis

Muis is de andere nieuwe aanwinst van het G-voetbalweekend team. Ze zijn samen bij het G-voetbalweekend team gekomen en vinden het erg spannend maar ze hebben er wel heel erg zin in. 

Kingo

111_kingo_algemeen_600.jpg

Kingo is de mascotte van Willem II.

Kingo houdt van voetbal kijken en kinderen vermaken. Zijn lievelingskleuren zijn rood, wit en blauw. Natuurlijk zijn dit zijn lievelingskleuren, omdat dit de kleuren van Willem II zijn. Kingo woont in het Willem II stadion en daar heeft het erg naar zijn zin.

Hoeffie

135_hoeffie.jpg

Hoeffie is de mascotte van w.v. Heyhoef.

Hoeffie vindt het leuk om mensen te ontmoeten en daarom vind je Hoeffie regelmatig op het winkelcentrum in de Reeshof. Wanneer er iets georganiseerd wordt op de Heyhoef is Hoeffie er ook altijd bij want hij houdt wel van een feestje!.

Bob de klusjesman

bob-de-klusjesman.jpg

Bob de klusjes man is een vrolijke  mascotte  die er graag een feestje van maakt of het nu op een winkelcentrum  of op een braderie  of gewoon bij u thuis is Bob de klusjesman maakt er altijd een feestje van of je nou kind ben of volwassen  Bob zorgt er voor dat je een glimlach van oor tot oor hebt, wil je meer foto's zien of meer informatie kijk dan op Facebook bij Kids entertainment  

Rikcy

116_rikcy.jpg

Rikcy is de mascotte van RKC Waalwijk.

Rikcy mist geen thuiswedstrijd van zijn voetbalteam en staat elke keer aan de zijlijn mee te juichen. Rikcy is al meer dan 12 jaar de trouwe Mascotte van RKC Waalwijk en kent daarom ook heel erg veel mensen. Zijn armen worden soms moe van het zwaaien maar hij vindt het zo leuk. Hij is blij dat hij de mascotte van zijn lievelingsteam mag zijn.

Orange Donkey

130_orange_donkey.jpg

Orange Donkey is de mascotte van Orange planet.

Orange Donkey houdt van voetballen en lekker gek doen. Hij vindt het leuk om kinderen blij te maken en wil graag de beste mascotte van Nederland worden.

Kruikkie

screenshot_20190524-212231_gallery1.jpg

Kruikkie is de mascotte van C.V. de Kerkuilen

Mascotte Kruikie is vorig jaar op 11-11-2018 geboren.
Is altijd in voor een feestje.
Fladderd van hot naar her en is niet makkelijk moe te krijgen.

Graag komt Kruikie er een feestje mee van maken tijdens Fun Experts Open NK Mascotte

Pannie

139_pannie.jpg

Pannie is de mascotte van De Rooi Pannen.

Hij is een allemansvriend en houdt van reizen. Soms gaat hij ook met de leerlingen mee op schoolreisje en dat vind hij geweldig. Maar ook al hoeft hij voor dit niet heel ver te reizen. Hij vindt het toch erg leuk om zoveel mogelijk plekken in de wereld te zien dus laten we beginnen bij alle plekken in Tilburg.

Bucky

131_bucky.jpg

Bucky is sinds 2011 de mascotte van Destil Trappers.

Hij is bij alle thuis wedstrijden van het team aanwezig op het ijs en op de tribunes.  Hij is hiervoor speciaal uit Canada verhuisd. Hij is niet voor niks een goede toeschouwer want hij is zelf ook een fanatieke ijshockyer. Hij traint elke dag om een sterspeler te worden en ooit met de trappers mee te mogen spelen. Maar omdat hij wel de allerbeste is in sfeer maken en het super leuk vind om met iedereen op de foto gaan wilt hij graag mee doen aan het 5e Fun Experts Open NK Mascotte.

Zwolfje

51847293_687847328285125_190921019751498601_n.jpg

Zwolfje is de mascotte van PEC Zwolle

Addie

20190607_134506_001-4.jpg

Addie is de mascotte van 123 kinderpaleis