Slider1 Slider2 Slider3

Slider1

Slider2

Slider3

Fun Experts Open NK Mascotte 2019

zaterdag 8 juni

Fun Experts Open NK Mascotte 2019

Hieronder vindt u alle deelnemende mascottes van het Fun Experts Open NK 2019. 

Wie zal er komend jaar met de prijs voor ' Beste Mascotte van Nederland' vandoor gaan? Hopelijk zien we u op zaterdag 8 juni 2019.

95_winnaar_2016_smiley.jpg

Steven Pig

steven-pig.jpg

Steven pig

Steven Pig is de mascotte van Tot de Nek in de Drek en is onlangs uitgeroepen tot beste mud run van Nederland

Benny Bollo

163_bennie.jpg
De mascotte van Maas en Waal. Altijd in voor een feestje met veel confetti.

Kaatje en Kootje Koala

14.jpg

Kaatje en Kootje Koala

De gezellige mascottes van Energy4All

Kat

126_nieuwe_mascottes.png

Kat

Dit is de nieuwe de aanwinst van het G-voetbalweekend team. Ze is verheugd dat ze mee kan doen aan het evenement en kan niet wachten. Maar dat is niet enigste wat spannend is. Ook krijg ze dan haar naam te horen.  Ze hoopt dat iedereen hieraan mee denkt zodat wel een mooie naam krijgt. 

Muis

Muis is de andere nieuwe aanwinst van het G-voetbalweekend team. Ze zijn samen bij het G-voetbalweekend team gekomen en vinden het erg spannend maar ze hebben er wel heel erg zin in. 

Tippy

106_tippy_voor_fotokaart_1.jpg

Tippy is de mascotte van het G-voetbalweekend.

Samen met zijn vriend de Oranje Leeuw zijn ze ieder G-voetbalweekend van de partij. Elk jaar is Tippy erg blij dat hij samen met alle andere mascottes deel kan nemen aan het G-voetbalweekend. Want daar is Tippy erg trots op.

Hoeffie

135_hoeffie.jpg

Hoeffie is de mascotte van w.v. Heyhoef.

Hoeffie vindt het leuk om mensen te ontmoeten en daarom vind je Hoeffie regelmatig op het winkelcentrum in de Reeshof. Wanneer er iets georganiseerd wordt op de Heyhoef is Hoeffie er ook altijd bij want hij houdt wel van een feestje!.

Bob de klusjesman

knsb2.jpg

Bob de klusjes man is een vrolijke  mascotte  die er graag een feestje van maakt of het nu op een winkelcentrum  of op een braderie  of gewoon bij u thuis is Bob de klusjesman maakt er altijd een feestje van of je nou kind ben of volwassen  Bob zorgt er voor dat je een glimlach van oor tot oor hebt, wil je meer foto's zien of meer informatie kijk dan op Facebook bij Kids entertainment  

Orange Donkey

130_orange_donkey.jpg

Orange Donkey is de mascotte van Orange planet.

Orange Donkey houdt van voetballen en lekker gek doen. Hij vindt het leuk om kinderen blij te maken en wil graag de beste mascotte van Nederland worden.