Slider1 Slider2 Slider3

Slider1

Slider2

Slider3

Open NK Mascotte 10 jarig jubileum

Zaterdag 18 mei 2024

Welkom bij het 10-jarig jubileum van het Open NK Mascotte!

Hét evenement waar fantasie tot leven komt en mascottes schitteren op het grote podium! Bereid je voor op een spectaculaire viering van een decennium aan kleur, creativiteit en onvergetelijke momenten! Het Open NK Mascotte viert zijn tiende verjaardag, en dat betekent dat we groter, beter en nog sprankelender zijn dan ooit tevoren.

Ontmoet kleurrijke, knuffelbare en vaak hilarische mascottes uit alle hoeken van het land. Van sportmascottes tot bedrijfsmascottes en alles daartussenin, elke deelnemer brengt zijn unieke charme naar het evenement.

Deskundige juryleden beoordelen elke mascotte op originaliteit, creativiteit en entertainmentwaarde. Hoofd jurylid Johan Vlemmix is er zoals altijd bij op het Open NK Mascotte voor deze speciale editie.

We zijn verheugd om naast Johan nog verrassingsjuryleden te introduceren dat de spanning van het evenement naar een geheel nieuw niveau tilt. Houd je vast, want deze persoonlijkheden uit de schaduwen zal deelnemers beoordelen en de magie van het Open NK Mascotte naar nieuwe hoogten brengen!

 

Schrijf je in voor de Jubileumviering!

 

Of je nu een die-hard fan bent, een doorgewinterde mascotte of gewoon op zoek bent naar een dag vol plezier, het 10-jarig jubileum van het Open NK Mascotte is de perfecte gelegenheid om samen te komen en de magie van mascottes te vieren.

Meld je hier aan voor het Open NK Mascotte 2024

Image